معرفی پرسنل و شرح وظایف اداره تغذیه

1395/8/10 0:0

معرفی اداره تغذيه

اداره تغذيه با هدف تهيه و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مي نمايد و با اين اقدامات مي كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد .

شرح وظايف اداره تغذيه :

1- نظارت بر تهيه اقلام اصلي مواد اوليه توسط پيمانكار
2- نظارت بر خريد مواد غذايي ، كيفيت مواد غذايي ، انبار مواد غذايي ، طبخ و توزيع غذا
3- نظارت بر بهداشت سلف سرويسها ، پرسنل و كاركنان شاغل در آشپزخانه
4- نظارت بر نحوه فرآیند صدور، تحویل و استفاده از كارت تغذيه دانشجويان
5- راهنمایی دانشجویان جهت افزایش اعتبار ، رزرو غذا و پیگیری رفع مشکلات سیستم اتوماسیون تغذیه
6- رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات دانشجويان و اعلام به پيمانكار
7- نظر سنجي از دانشجويان به منظور هر چه بهتر برنامه غذایی
8- تهيه و تنظيم برنامه غذايي و درج آن در سايت دانشگاه
9- تهيه صورت وضعيت عملكرد پيمانكار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاونت دانشجويي فرهنگي براي پرداخت حق الزحمه ايشان برابر مفاد قرارد منعقده
10- شناسايي مطلوب دانشجويان فعال به عنوان همكار افتخاري جهت نظارت بر توزيع شام و صبحانه در خوابگاه هاي دانشجوئي و پرداخت حق الزحمه ايشان برابر دستورالعمل كار دانشجوئي
11- تهيه آمار پخت غذا و ابلاغ به پيمانكار

 پرسنل:


*اسماء خالدی
سمت: مسئول اداره تغذیه

 


*محسن محمدی
سمت:کارشناس امور تغذیه




*محمد نیکبختی

سمت:کارشناس اتوماسیون تغذیه



*علی عالیزاده
سمت:کارشناس اتوماسیون تغذیه

 

 


*جبار حیدری
سمت:کارشناس اتوماسیون تغذیه

 


تاریخ بروز رسانی:   13 آبان 1395

تعداد بازدید:   ۱

 


چاپ
< >