معرفی اداره تغذيه
اداره تغذيه با هدف تهيه و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مي نمايد و با اين اقدامات مي كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد .
شرح وظايف اداره تغذيه :
1- نظارت بر تهيه اقلام اصلي مواد اوليه توسط پيمانكار
2- نظارت بر خريد مواد غذايي ، كيفيت مواد غذايي ، انبار مواد غذايي ، طبخ و توزيع غذا
3- نظارت بر بهداشت سلف سرويسها ، پرسنل و كاركنان شاغل در آشپزخانه
4- نظارت بر نحوه فرآیند صدور، تحویل و استفاده از كارت تغذيه دانشجويان
5- راهنمایی دانشجویان جهت افزایش اعتبار ، رزرو غذا و پیگیری رفع مشکلات سیستم اتوماسیون تغذیه
6- رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات دانشجويان و اعلام به پيمانكار
7- نظر سنجي از دانشجويان به منظور هر چه بهتر برنامه غذایی
8- تهيه و تنظيم برنامه غذايي و درج آن در سايت دانشگاه
9- تهيه صورت وضعيت عملكرد پيمانكار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاونت دانشجويي فرهنگي براي پرداخت حق الزحمه ايشان برابر مفاد قرارد منعقده
10- شناسايي مطلوب دانشجويان فعال به عنوان همكار افتخاري جهت نظارت بر توزيع شام و صبحانه در خوابگاه هاي دانشجوئي و پرداخت حق الزحمه ايشان برابر دستورالعمل كار دانشجوئي
11- تهيه آمار پخت غذا و ابلاغ به پيمانكار
پرسنل:
*اسماء خالدی
سمت: مسئول اداره تغذیه
*محسن محمدی
سمت:کارشناس امور تغذیه
*محمد نیکبختی
سمت:کارشناس اتوماسیون تغذیه
*علی عالیزاده
سمت:کارشناس اتوماسیون تغذیه
*جبار حیدری
سمت:کارشناس اتوماسیون تغذیه