مهندس محمدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در سخنانی برگزاری کارگاههای آسیبهای اجتماعی در محیطهای دانشجویی علاوه بر اینکه فضای صمیمانه با دانشجویان را افزایش دهد، میتوان در این تعامل نزدیک با آنها صحبت کرده و عوارض مصرف مواد و مشکلاتی که در پی اعتیاد برای خانوادهها و جوانان به وجود میآید را گوشزد کنیم.
رئیس اداره خوابگاههای معاونت دانشجویی فرهنگی گفت: خوابگاههای دانشجویی محیط های حساس و بسیار مهمی هستند که لازم است دانشجویان جهت ورود و زندگی در محیط های خوابگاهی مهارت هایی را بیاموزند که از جمله مهمترین این مهارتها آشنایی با مضرات و آسیب های مواد مخدر می باشد.
مهندس صداقت ضمن تشکر از معاونت بهداشتی بخاطر برگزاری این کارگاهها برای دومین سال پیاپی در خوابگاههای دانشجویی ،از علاقه مندی و استقبال دانشجویان از این کارگاهها خبر داد و بر لزوم برگزای مستمر این کارگاهها تاکید کردند.
مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: معاونت بهداشتی با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی در نظر دارد باتربیت گروههای همیار که از خود دانشجویان تشکیل میشود آموزشهای لازم را به سایر دانشجویان منتقل کنند.
فاطمه اکبری در خصوص این کارگاهها توضیح داد: عمدهترین مباحث مطرحشده در این دو کارگاه مبحث عوامل خطر و عوامل محافظتکننده در پیشگیری از اعتیاد، انواع مواد و عوارض آنها بود و با تدریس جناب سروان عبد علی از پلیس مبارزه با مواد مخدر برگزار و با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد.
در پایان دانشجویان در امتحانی که از مباحث مطرحشده در کارگاه گرفته شد شرکت کردند که به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.