برگزاری کارگاههای پیشگیری اولیه از اعتیاد در خوابگاه های دانشجویی

27 دی 1395

مهندس محمدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در سخنانی برگزاری کارگاه‌های آسیب‌های اجتماعی در محیط‌های دانشجویی علاوه بر اینکه فضای صمیمانه با دانشجویان را افزایش دهد، می‌توان در این تعامل نزدیک با آنها صحبت کرده و عوارض مصرف مواد و مشکلاتی که در پی اعتیاد برای خانواده‌ها و جوانان به وجود می‌آید را گوشزد کنیم.

رئیس اداره خوابگاههای معاونت دانشجویی فرهنگی گفت: خوابگاههای دانشجویی محیط های حساس و بسیار مهمی هستند که لازم است دانشجویان جهت ورود و زندگی در محیط های خوابگاهی مهارت هایی را بیاموزند که از جمله مهمترین این مهارتها آشنایی با مضرات و آسیب های مواد مخدر می باشد.

مهندس صداقت ضمن تشکر از معاونت بهداشتی بخاطر برگزاری این کارگاهها برای دومین سال پیاپی در خوابگاههای دانشجویی ،از علاقه مندی و استقبال دانشجویان از این کارگاهها خبر داد و بر لزوم برگزای مستمر این کارگاهها تاکید کردند.

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: معاونت بهداشتی با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی در نظر دارد باتربیت گروه‌های همیار که از خود دانشجویان تشکیل می‌شود آموزش‌های لازم را به سایر دانشجویان منتقل کنند.

فاطمه اکبری در خصوص این کارگاه‌ها توضیح داد: عمده‌ترین مباحث مطرح‌شده در این دو کارگاه مبحث عوامل خطر و عوامل محافظت‌کننده در پیشگیری از اعتیاد، انواع مواد و عوارض آنها بود و با تدریس جناب سروان عبد علی از پلیس مبارزه با مواد مخدر برگزار و با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد.

در پایان دانشجویان در امتحانی که از مباحث مطرح‌شده در کارگاه گرفته شد شرکت کردند که به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.